Logo GadgetGear.nl
OnePlus 8T
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus 8T is gamen op 120Hz en snelladen op 65 Watt

Bij OnePlus zijn ze al lekker bezig met het bekendmaken van specs van hun nieuwe vlaggenschip. Natuurlijk is er die no-brainer van het 120Hz display, maar met Warp Charge 65 gaat het allemaal weer wat sneller.

Warp Charge 65

Met Warp Charge 65 zal de OnePlus 8T twee keer zo snel kunnen opladen dan haar voorganger. De 4.500mAh accu wordt in 39 minuten volledig geladen of 58% in een kwartiertje. OnePlus lijkt hiervoor te leunen op een stuk technologie van Oppo, namelijk het splitsen van de accu in twee losse accu’s. Die worden gelijktijdig geladen en ontladen. OnePlus heeft ook gekozen voor een nieuw koelsysteem tijdens het laden. Zo voorkomt OnePlus dat de enorme laadstroom schade oplevert voor de accu. Oppo noemt deze technologie VOOC en stelt hier al langer licenties voor beschikbaar aan derden. Oppo en OnePlus delen dezelfde moedermaatschappij.

OnePlus 8T
Gelekte afbeelding van de OnePlus 8T

De OnePlus Warp Charge 65 lader ondersteunt naast het eigen 65 Watt protocol over USB-C, ook PowerDelivery. Daarmee kan het apparaten tot 45 Watt aan stroom leveren. Net wat krap voor een MacBook, maar voor veel tablets toch ruim voldoende.

120 Hz Display

Oppo zal wederom gebruik maken van 120Hz displays. De OnePlus 8T krijgt ook een polling rate van 240Hz zodat bewegingen op het scherm nog sneller worden opgemerkt. Daar heb je als gamer zeker voordeel bij. De kleurafwijking op basis van JNCD ligt nog maar op 0,3 waardoor het scherm ook zeer realistische beelden moet neerzetten. Fotoliefhebbers krijgen dan ook 100% van het DCI-P3 kleurengamma te zien terwijl film en serieliefhebbers HDR10+ ondersteuning krijgen.

OnePlus 8T kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.