Logitech heeft gisteren de MK295 Silent Wireless Combo gelanceerd. Een combinatie van toetsenbord en muis, gericht op gebruik op kantoor of thuis waar hard klinkende toetsaanslagen en muisklikken niet gewenst zijn.

Logitech MK295 Silent Wireless Combo Wit

Enkele jaren geleden mochten we de eerste generatie stille muizen van Logitech testen. Inmiddels is het assortiment van echt stille hardware stevig aan het doorgroeien. Logitech heeft zelfs eigen SilentTouch technologie ontwikkeld.

De draadloze combinatie kan op maximaal 10 meter afstand van de computer worden gebruikt. Logitech levert een kleine 2.4GHz USB ontvanger mee. Het toetsenbord komt met 8 sneltoetsen en een numeriek toetsenbord. Op een enkele batterij gaat het toetsenbord naar verwachting 36 maanden mee, de muis 18.

Logitech MK295 Silent Wireless Combo Zwart

Beschikbaarheid

De combinatie van muis en toetsenbord komt in het off-white en zwart. Het setje kost €29,99.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.