Logo GadgetGear.nl
Acrobat Reader Liquid Mode
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Liquid mode optimaliseert PDF bestanden voor smartphones

PDF bestanden lezen op de smartphone, vaak blijft het een bron van ellende. Doorgaans zijn die dingen ontworpen voor print en bij Adobe lijken ze dit te snappen. Met Liquid Mode kun je automatisch PDF bestanden laten optimaliseren.

Acrobat Reader Liquid Mode

Liquid Mode is een nieuwe vorm van AI dat in de Acrobat Reader app voor iOS en Android zit. Deze AI analyseert het PDF document en bouwt een geoptimaliseerde versie om op jouw smartphone te lezen. Zo hoopt Adobe dat het gebruik van PDF als bestandsformaat plezieriger wordt. Het bedrijf schat dat er namelijk 2.5 biljoen PDF documenten in omloop zijn.

De Acrobat Reader app is gratis te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.