Lenovo legt haar opbouwbare laptop in de schappen

Hij is eindelijk verkrijgbaar; de eerste opvouwbare laptop ter wereld. Daarmee heeft Lenovo in ieder geval in Nederland een sterke primeur in handen… maar daar leg je wel ruim €4K voor neer.

Daarvoor krijg je de Lenovo ThinkPad X1 Fold op basis van een Intel Core i5 processor. De echte highlight is dus niet de chipset, maar zeker wel het flexibele display. Dit laat zich keurig omvouwen, waardoor deze laptop je nog meer vrijheid geeft in jouw mobiliteit. Net als bij merken die opvouwbare smartphones leveren, heeft veel van de ontwikkeling echt te maken gehad met het scharnier.

Lenovo lanceert ook een accessoire lijn voor de laptop. Denk aan een stylus, los toetsenbord, muis en zelfs een speciale X1 headset. Wij zijn stiekem een beetje verliefd 😉

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram