IFA: Philips introduceert de LatteGo 5400 Series espressomachines

Philips LatteGo 5400 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Het kan dus nog beter. Dat was de conclusie toen ik alleen al de foto van de nieuwe Philips LatteGo zag. Opnieuw de melkkaraf die we vorig jaar als briljant bestempelden en dan nu een display zodat je nog beter receptuten op maat kunt bereiden.

Volautomatische espressomachine

De Philips LatteGo 5400-Series is een serie volautomatische espressomachines. Daarin zitten een paar gradaties qua luxe en afwerking waar uit te kiezen valt. In het persbericht zoomt Philips natuurlijk in op het meest uitgebreide model.

Philips LatteGo EP5447

LatteGo Melksysteem

Belangrijk in deze series is het LatteGo melksysteem. Voorheen leverde Philips bij haar machines een melkkaraf / opschuimer dat werkte met een siliconen rietje. Net als bij anderen, wat het best een klus om dat een beetje schoon te houden. Met de LatteGo karaf heeft Philips een melkkaraf ontwikkeld dat uit twee delen bestaat (dekseltje niet meegerekend). Hierdoor is het echt extreem gemakkelijk schoon te houden. Philips zegt dat hij in 15 seconden te reinigen is, dat klopt aardig.

12 Variaties

Het is nu mogelijk om met deze machine 12 verschillende bereidingen in jouw favoriete kopje te gieten. Van flat white tot een romige cappuccino. Daarbij krijg je de controle over de sterkte en de temperatuur van de bereidingen. Echt top lijkt ons de extra shot knop op de machine. Ongetwijfeld speelt het kleuren LCD display daarin een belangrijke rol.

Philips LatteGo 5400 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram