IFA: Philips Hue en Yale gaan samenwerken

Yale lijkt een nieuwe vriend van Philips Hue te zijn geworden. De slimme sloten van het merk integreren nu met het Philips Hue platform van Signify. Op basis van wat je met de slimme sloten van Yale doet, kun je dus bepaalde acties laten uitvoeren door de Philips verlichting.

Philips Hue en Yale

Denk aan het aanzetten van de Philips Hue verlichting op het moment dat je het slot opent. Of het uitzetten van Philips Hue verlichting wanneer je het huis op slot doet. Misschien nog wel nauwkeuriger dan geklooi met geofencing omdat je doorgaans de deur van buiten op slot doet, als echt niemand meer binnen is. Ook de SR Alarms kunnen worden gekoppeld aan Philips Hue verlichting. Daarnaast integreerde Yale al met Google Home en Amazon Alexa.

Onze Bas gaat aan de slag met het testen van het slimme slot van Yale. Daar lezen jullie binnekort meer over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram