Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Dit zijn de nieuwe Signify Philips Hue lampen

Signify heeft tijdens de IFA een nieuwe serie lampen aangekondigd voor het Philips Hue platform. Daarnaast krijgen een aantal bestaande lampen een nieuwe uitvoering van de fabrikant.

De kleine Philips Hue White Luster E14 lamp

De kleinste lamp die Signify produceert is de Philips Hue White Luster E14. Door de combinatie van de kleine fitting en het kleine profiel van de lamp, kun je hier de lichtbronnen nog beter in armaturen wegwerken.

Nieuwe Filament lampen

Filament lampen zijn hot want retro is meer dan hip. De mooie grote kolldraden van oude lampen worden met micro-LED’s opnieuw vormgegeven. In deze categorie komt Signify met twee nieuwe lampen.

De White Filament ST72 is een grotere uitvoering van de bekende Edison lamp uit het assortiment. De White Filament G125 heeft ook een groeispurt doorgemaakt en is de grootste Hue lamp die je kunt kopen.

Herlancering van de Philips Hue Iris

De Iris krijgt opnieuw een nieuwe uitvoering van Signify. Deze bekende lamp wordt nu nog lichtsterker (570 lumen) en kan lager dan ooit dimmen. Er is een nieuw, stof omwikkeld snoer voor de lamp en er komen nieuwe kleuren, waaronder de gelimiteerde uitvoeringen goud, rosé, zilver en koper.

Philips Hue Ensis in het zwart

Een andere lamp die een nieuwe kleur krijgt, is de Phiilips Hue White and Color Ambiance Ensis. Die lamp komt nu ook in het zwart op de markt. Bovendien zijn de kleuren die naar boven en naar onderen schijnen, afzonderlijk aan te sturen. Decoratief en functioneel licht zijn hierdoor te combineren.

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.