Huawei lanceert nieuwe oordopjes

Huawei FreeBuds Pro

Huawei presenteerde deze week twee nieuwe oordopjes. De Huawei FreeLace Pro en de Huawei FreeBuds Pro. Die laatste is weer een true wireless headset, maar met in-ear oordopjes.

Huawei FreeLace Pro

De Huawei FreeLace Pro zijn oordopjes met ingebouwde ruisonderdrukking tot 40 dB. In de oordopjes zitten 14mm dynamische drivers. Deze worden onder anderen verrijkt met basbuizen om de klank voller te laten klinken. De oordopjes kunnen op de USB-C aansluiting van smartphones worden opgeladen. Met HiPair gaat het koppelen met Huawei smartphones veel sneller.

Huawei FreeLace Pro

Huawei FreeBuds Pro

Met de Huawei FreeBuds Pro durft het merk te roepen ’s wereld eerste true wireless headset met actieve ruisonderdrukking te hebben. Deze ruisonderdrukking is in drie gradaties in te stellen tot maximaal 40dB. Met Dual Connection is het mogelijk om snel tussen smartphone en een ander apparaat te schakelen. Denk aan je Windows computer of iOS tablet. Voor de bediening is gebarenherkenning aanwezig.

Huawei FreeBuds Pro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.