Zo slecht als het niet al te lang geleden ging met Blokker, zo goed lijkt het nu te gaan. Mirage Retail Group, de partij achter Blokker, Intertoys en Big Bazaar heeft een grote overname gedaan. Het heeft de 62 BCC winkels overgenomen.

BCC was voorheen in het bezit van Media Markt tegenhanger Fnac Darty dat veel grote elektronicawinkels exploiteert in het zuiden van Europa.

Wat Blokker voor de 62 winkels heeft betaald is onbekend, maar het zou om een symbolisch bedrag zijn. Dit wekt de suggestie dat Fnac echt van de Nederlandse tak af wilde. De keten stond al enkele jaren in de etalage.

Met Blokker en Intertoys is Mirage Retail Group al een aardige verkoper van elektronica. Onder het Blokker merk worden zelfs eigen apparaten uitgebracht. Met BCC komt daar een stevige afzetmarkt bij, die weliswaar onder druk staat van het Duitse Media Markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.