EV automerk IONIQ gelanceerd met BTS

Hyundai heeft er de laatste tijd hard aan gewerkt; het loskoppelen van het label IONIQ naar een zelfstandig automerk voor elektrische auto’s. Samen met de populaire K-Pop helden van BTS is het merk nu gelanceerd.

Vier elektrische auto’s op de agenda

Het nieuwe merk IONIQ komt voort uit de lijn elektrische auto’s van Hyundai. Nu het een zelfstandig merk wordt onder de vleugels van moedertje Hyundai, heeft het merk de komende vier jaar, drie elektrische bolides op de planning.

BTS met IONIQ bolide

IONIQ met daarop toch nog het Hyundai logo

Lancering met BTS

Om het merk de markt in te blazen, is het de samenwerking aangegaan met de Koreaanse popgroep BTS. K-Pop, zoals het genre heet, begint langzaam de wereld te veroveren. Met hun track Dynamite heeft de groep nu ook in Nederland de hitlijsten bestormd en zijn ze op alle grote radiostations te horen.

IONIQ X BTS MP3 Speler

Om de lancering van het merk kracht bij te zetten, heeft de popgroep voor Hyundai de track IONIQ: I’m On It geschreven. De song wordt gepromoot in online events. Daar kunnen BTS fans ook bovenstaande MP3 speler in de vorm van een cassettebandje met IONIQ X BTS logo erop winnen. Daarop de track van de campagne.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram