10 Jaar GadgetGear Wedstrijd – De uitslagen

We bestaan 10 jaar en dankzij Epson, Oppo, Braun, JBL, Wacom, Sitecom, ACT, WOOX, Eminent en Ewent hebben we dit groots met jullie kunnen vieren. Vandaag is het tijd voor de uitslagen.

Maar wat hebben jullie veroorzaakt!?

Maar eerst, wat hebben jullie voor ons teruggedaan? Als GadgetGear.nl gebruiken we dit moment natuurlijk ook om te groeien met onze website, behalve dat we het altijd leuk vinden om toffe prijzen aan onze lezers uit te delen. We zijn transparant, dus we delen graag wat jullie voor ons hebben gedaan de afgelopen maand.

Want… jullie deden met 439 mensen mee aan deze wedstrijd. De wedstrijd zelf werd 68.880 keer bekeken! Er was één gebruiker die 37 vrienden wist te motiveren om ook deel te nemen. Holy cow! Dat hadden we nooit verwacht! Met 11 prijzen in de prijzenpot, hadden jullie een globale winkans van 1 op 40. Hoger dan ooit in een prijzenpot die groter dan ooit was! Bovenal deelden jullie onze wedstrijd massaal met vrienden en familie, waardoor we het ook nog eens enorm druk hadden voor een reguliere augustusmaand.

De winnaars

Tijdens de wedstrijd kreeg iedereen de kans zijn of haar winkans te vergroten. Iemand die veel kansen verzamelde, had dus daadwerkelijk meer kans. We hebben de winnaars getrokken op basis van deze kansen. Achter de namen zie je tussen haakjes het aantal kansen zien dat die persoon had om te winnen. Alle winnaars worden later deze week door ons benaderd om de verzending van de prijzen af te stemmen.

Epson EF100 Projector: J. Mertens (411)

Oral-B Genius X: R. Lamers (311)

Oppo A72 met Enco W31: L. Lemmens (311) deed mee op uitnodiging van J. Lemmens

Wacom One: M. Frijters (1521) deed mee op uitnodiging van M. Weber

JBL Partybox 100: E. Timmers (311) deed mee op uitnodiging van M. Frijters

Sitecom USB-C Multiport Dock: J.T. Nijland (261)

WOOX Security Kit: M. Bude (421) deed mee op uitnodiging van annoniem

Eminent 4K Mediaplayer: L. Choy (311)

Ewent Play Set: J. de Groot (261) deed mee op uitnodiging van annoniem

2X ACT USB-C Hub: J. van Delft (2021) & M. van Dusschoten (671)

Namens GadgetGear en alle deelnemende merken bedanken we de winnaars van deze mooie prijzen en verliezers voor het meedoen. In december mag je traditioneel weer mooie acties van ons verwachten.

Jullie persoonsgegevens

Die gaan we deze week allemaal wissen. Behalve de contactgegevens van de winnaars. Die hebben we naar de verschillende merken verzonden zodat jullie de prijzen krijgen. Daarna worden ook jullie gegevens verwijderd. Want privacy, vinden we toch wel heel belangrijk. Bedankt voor jullie deelname en tot de volgende….!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “10 Jaar GadgetGear Wedstrijd – De uitslagen”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram