Winnen: 2X ACT USB-C Hub

Naast de grote USB-C hub van Sitecom, gooit het eveneens Nederlandse ACT er nog een handige USB-C hub in voor onderwerk. Een model dat je zo ongeveer als sleutelhanger zou kunnen gebruiken. Een heel ander kaliber, maar minimaal net zo handig.

De compacte ACT AC7042 USB-C hub is voorzien van Power Delivery Pass-through, HDMI uit (max 4K), een Gigabit ethernet aansluiting en 3 USB-A poorten op basis van USB 3.2 Gen1. Handig voor laptop, tablet en smartphone.

Doe je al mee met onze 10 Jaar GadgetGear wedstrijd, dan maak je al automatisch kans op één van de twee USB-C hubs. Doe snel mee dus. Vandaag is de laatste dag waarop je kansen kunt verzamelen op deze en de vele andere prijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.