PubG reclame van OnePlus
Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus gamers worden voorgetrokken in PubG met 90Hz modus

Jammer als je een ander merk hebt gekocht, maar OnePlus heeft het toch wel heel goed voor elkaar bij de makers van PubG, die in een grijs verleden nog vooral samenwerkten met Huawei’s dochtermerk Honor. De makers van de game gaan 90Hz modus alleen activeren op OnePlus smartphones.

Hoewel er legio smartphones in de schappen liggen met 120Hz displays (waaronder de OnePlus 8 Pro), is de samenwerking tussen de makers van PubG en OnePlus dus zeer exclusief. Doordat het spel op 90Hz gaat draaien op de OnePlus smartphones, hebben die gamers een enorm voordeel. Tegenstanders komen in potentie eerder in beeld en bewegingen worden ook eerder gezien. Bovendien is 90Hz minder vermoeiend aan de ogen en ziet de game er veel soepeler uit.

Hoe vind jij deze samenwerking tussen PubG en OnePlus? Zou je vaker willen zien dat gamers van specifieke hardware merken exclusieve voordelen in games krijgen, of is het meer een vorm van cheaten?

OnePlus kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.