Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nvidia lanceert 25ste update voor Shield TV

Hoewel we hier op de redactie de shield nog nooit hebben kunnen testen, lijkt de mediaplayer van Nvidia één van de best onderhouden mediaplayers in de markt te zijn. Het bedrijf bracht afgelopen week alweer de 25ste update uit.

De Nvidia Shield mediaplayer onderscheidt zich van andere Android mediaplayers doordat Nvidia deze voorziet van Android TV. Daar gooit Nvidia haar eigen sausje met extra functies overheen. Bovendien heeft Nvidia de mediaplayer gebombardeerd tot kleine console waarmee je onder anderen gebruik kunt maken van GeForce Now.

Met deze nieuwste update krijg je de AI upscaler om content op te blazen naar 4K. Deze komt uit voor het model van 2019. Heb je een Shield Pro dan gooit AI-Upscaling ook de refreshrate omhoog naar 60fps. Ook is de menu knop op de afstandsbediening nu te customizen. De afstandsbediening is ook voorzien van betere IR ondersteuning en ook de HDMI-CEC compatibiliteit is verbeterd.

Voor Shield TV modellen uit 2015 en 2017 is het nu mogelijk de framesnelheid aan te passen. Verder is SMBv3 doorgevoerd voor een betere koppeling tussen PC en Shield TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.