Vanaf begin september versoepelen de corona regels voor evenementen in Duitsland. IFA, de grootste techbeurs, bereidt dan een mini event voor waar maximaal 1.000 journalisten aan mogen deelnemen. Samsung, één van de grootste klanten van de IFA, heeft aangegeven niet deel te nemen.

Hoewel we hier op de redactie ook nog twijfels hebben over de vraag of we afreizen naar Berlijn, lijkt die keuze voor Samsung al gemaakt. Samsung verkies lokale, virtuele evenementen op te zetten. Op die manier wilt het merk voorkomen dat klanten, journalisten en werknemers alsnog besmet raken met Corona.

Samsung behoorde ook tot één van de eerste grote merken die zich terugtrok op het Mobile World Congress evenement eerder dit jaar. Daarna volden andere merken waardoor het hele evenement niet doorging. Het is nu de vraag hoe andere merken reageren op de stappen van Samsung.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.