OnePlus Buds, het smartphonemerk gaat true wireless

OnePlus Buds

True Wireless headsets zijn echt een hit. Ook OnePlus kiest er nu voor om een setje true wireless oordopjes op de markt te brengen. De wit, zwart en blauwe oordopjes zijn de OnePlus Buds gedoopt.

Net als bij de Apple AirPods (en vele anderen), zitten de OnePlus Buds ‘staand’ in hun doosje, dat ook weer een powerbank is.

OnePlus Buds

De wow-factor bij de OnePlus Bids begint bij de 13,4mm dynamische drivers. Waar we normaal 10mm al enorm vinden, is dit echt gigantisch. Met deze drivers levert OnePlus niet alleen een bass boost, maar ook nog eens Dolby Atmos ondersteuning. Tof voor gamers en video’s. De oordopjes zijn IPX4 waterbestendig. Dus je kunt er veilig mee sporten.

Natuurlijk bevatten de OnePlus buds technologie die echt bij het merk hoort. Zo vinden we op de specsheet ondersteuning voor Warp Charge. Daarmee zijn ze in 10 minuten voldoende opgeladen om 10 uur gebruikt te kunnen worden. Met de extra capaciteit in de case, gaan de oordopjes zelfs 30 uur mee, wat in deze productcategorie erg lang is.

OnePlus Buds

Beschikbaarheid

De OnePlus Buds gaan €89 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.