Jeroen
Jeroen

LEGO en Nintendo slaan handen ineen voor de tofste bouwdoos ooit!

Lego was en is altijd tof geweest. Nintendo ook. Juist! Handjes samen en ontwerpen!

De LEGO Group heeft een geniale samenwerking onthult met Nintendo. Ze hebben een bouwset voor volwassenen gemaakt waarbij je met LEGO je eigen NES bouwt! Echt te gaaf! De redactie is nog steeds aan het kwijlen hier.

Met deze set kunnen volwassen fans hun eigen NES-console met LEGO stenen bouwen. De nieuwe set, het nieuwste product in de samenwerking tussen The LEGO Group en Nintendo, biedt een uit LEGO stenen gebouwd NES-model boordevol realistische details, inclusief bijhorende LEGO televisie in jaren tachtig stijl, zodat nostalgische gamers en LEGO fans hun favoriete Super Mario Bros.™ ervaringen uit de kindertijd kunnen herbeleven.

Check hier de video!

 

Deze toffe verzamelbare NES-bouwset maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO-modellen die zijn ontworpen voor kritische hobbyisten, die op zoek zijn naar hun volgende meeslepende uitdaging. De LEGO NES zal vanaf 1 augustus 2020 exclusief verkrijgbaar zijn bij LEGO Retail Stores en via LEGO.com. Vanaf 2021 zal de set ook verkrijgbaar zijn bij andere toonaangevende retailers over de hele wereld.

Kiek em blij zijn!

De volledige LEGO Super Mario productlijn is ook op 1 augustus verkrijgbaar en zal direct verkrijgbaar zijn bij LEGO Stores en via www.LEGO.com, evenals bij toonaangevende retailers over de hele wereld.

Lekker bouwen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.