Kobo introduceert de Nia, een instapmodel eReader

Lekker voor op tijd voor de vakanties, lanceert Rakuten Kobo nog even een vrolijke instap ereader. De Kobo Nia kan wekenlang op één lading en zou zo’n 6.000 ebooks kunnen opslaan.

De Kobo Nia ligt vanaf vandaag in de winkel en kost €99,99. Voor deze prijs krijg je een eReader met ComfortLight. Dit is een feature waarbij de kleur van de displayverlichting wordt aangepast aan het moment op de dag. Vroeg in de ochtend is het helderwit terwijl het ’s avonds meer geel van kleur is. Iets waar wij heel erg happy mee zijn op onze Kobo.

 

Het display meet ondanks de lage prijs toch 6 inch en met de 8GB aan opslagruimte schat Kobo dat je zo’n 6.000 boeken mee kunt nemen. Hoewel de e-reader zelf in het zwart wordt verkocht, verkoopt Kobo wel gekleurde covers. Die zijn er in het geel en blauw. En in het zwart natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram