Game F1 2020 lanceert met een docu over Zandvoort

F1 2020 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Naar zeggen is het de meest complete F1 game ooit. Ze maken al meer dan tien jaar dé officiële F1 racinggames in Birmingham, dus die uitspraak, daar twijfelen we niet aan. Één van die nieuwe toevoegingen is het circuit Zandvoort en daarvoor lanceerde Codemasters een kleine docu.

Met de toenemende populariteit van de F1, vooral in Nederland, is het tof om te weten dat de game vooral toegankelijker moet zijn geworden. De menu’s zijn vereenvoudigd zodat beginners sneller van start kunnen.

Maar de toevoeging van circuit Zandvoort is niet het enige hoogtepunt voor de game. In dit Coronajaar bestaat de F1 zeventig jaar. Daarom is er ook een speciale F1 2020 Seventy Edition met speciale in-game content. Ook is er een speciale Schumacher editie met in-game content.

Ook de F2 is aanwezig in de game. Bovendien levert Codemasters later, gratis, de F2 seizoensupdate.

F1 2020 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram