Devolo lanceert Magic 2 WiFi Next

Magic 2 WiFi Next kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Devolo heeft de volgende generatie van haar Mesh WiFi systeem gelanceerd. Met Develo Magic 2 WiFi Next ontstaat er een powerline netwerk met een maximale snelheid van 2.400Mb per seconde.

De nieuwe Magic 2 WiFi Next powerline adapters kunnen bovendien een afstand van 500 meter over jouw stroomleiding afleggen. Prima dus om het bereik door te trekken naar de schuur. De adapters ondersteunen 2.4Ghz en 5Ghz WiFi.

Devolo Magic 2 Powerline Kit met drie adapters

Met behulp van airtime fairness, checken de adapters zelf welke devices snel of langzaam zijn in het gebruik van de WiFi verbinding. Snellere apparaten krijgen een hogere prioriteit zodat trage apparaten (meestal domotica) deze niet hinderen. Ook is het mogelijk het netwerk te beveiligen met de combinatie van WPA2 en WPA3. WPA3 is veel veiliger.

Beschikbaarheid

De Devolo Magic 2 WiFi Next starterkit met 2 adapters gaat €199,90 kosten. Met drie adapters betaal je €299,90. Losse adapters gaan €129,90 kosten.

Magic 2 WiFi Next kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram