BenQ PD2705Q
Arjan Olsder
Arjan Olsder

BenQ presenteert de BenQ PD2705Q voor pixelfanaten

De BenQ DesignVue Series krijgt uitbreiding met de PD2705Q. Deze monitor herbergt een 27 inch IPS paneel gemaakt voor grafisch ontwerpers en andere creatieven.

De BenQ PD2705Q is een 16:9 breedbeeldmonitor met een WHQD resolutie van 2.560×1.440 pixels. Met de Aqcolor technologie in het display, weet BenQ Pantone Matching System (OPMS) kleuren zo goed neer te zetten, dat het merk voor deze monitor een Pantone Validated certificaat heeft ontvangen. De monitor is ook in staat 100% van het sRGB en Rec.709 spectrum neer te zetten.

BenQ PD2705Q

Iedere monitor wordt uitgeleverd met een kalibratierapport. Het is zelfs mogelijk twee verschillende kleurruimten op het display te zetten om zo jouw grafische hoogstandjes goed te previewen. BenQ wist naast het Pantone certificaat, ook een CalMAN certificaat op de monitor te krijgen. Monteer je video, is het goed om te weten dat de monitor ook de HDR10 kleurruimte volledig kan laten zien.

De monitor kan verbonden worden via HDMI 2.0, DisplayPort en USB-C. Bij verbinding over USB-C, kan jouw laptop worden opgeladen.

Beschikbaarheid

De BenQ PD2705Q ligt nu in de winkel voor €459

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.