Logo GadgetGear.nl
iPhone 11
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple verlaat haar iPhone presentatie

Apple liet weten dat het enorm goed presteert. Over vrijwel alle producten ziet het bedrijf omzetgroei over Q3. Helaas is er ook minder fijn nieuws voor iPhone lovers. Het nieuwe model heeft toch wat vertraging opgelopen… nouja, in ieder geval de presentatie ervan.

Normaal presenteert Apple haar nieuwe iPhone series laat in september. Apple’s CFO Luca Maestri heeft nu laten weten dat die presentatie, naar achteren wordt geduwd. Wanneer deze wel gaat plaatsvinden is nog onbekend. Het zou om ‘enkele weken’ later gaan.

Nu is de decemberperiode enorm belangrijk voor Apple. Die ziet haar nieuwste iPhones het liefst onder de kerstboom liggen. In hoeverre de latere presentatie ook zal inhouden dat de leveringen vertraagd zijn, is niet bekendgemaakt.

Onder het goede nieuws liet hij ook weten dat er in de afgelopen 8 jaar nog nooit zoveel iPad’s zijn verkocht in het derde kwartaal van een jaar als dit jaar. Rond die tijd vond de introductie van de iPad 3 plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.