Het is eigenlijk best logisch, maar het was ongetwijfeld een lastige klus. Toen we vorig jaar aan Sonos vroegen waarom de Sonos Move alleen in het zwart verscheen, hadden ze een duidelijk antwoord klaar.

Sonos moet in de productie van haar speakers altijd hard werken om de tinten wit en zwart van de verschillende materialen van een speaker exact op elkaar af te stemmen. Bij de Sonos Move stond Sonos ook voor deze uitdaging. Letterlijk. Doordat de speaker buiten staat, in de regen staat, in de zon staat, verkleuren de verschillende materialen op een verschillend tempo. Dus het kost veel werk om combinaties te zoeken die het lang volhouden.

Sonos Move Wit en Zwart

Als eigenaar van een witte Sonos Move wil je na een jaar natuurlijk geen gele Sonos Move op het terras hebben staan. Kennelijk is Sonos nu zo ver dat ze de verkleuring ook bij een witte speaker tegen kunnen gaan. De witte Sonos Move is immers per direct verkrijgbaar bij Sonos.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.