Motorola Razr Blush Gold Edition verkoopt gestart in Nederland

Motorola Razr Blush Gold Edition

Jaren hebben de fans erop moeten wachten, maar in 2019 werd de Motorola Razr nieuw leven in geblazen. Met de komst van opvouwbare displays, is deze formfactor eindelijk mogelijk. Bovendien levert Motorola een stoer ogend alternatief op de Samsung Galaxy Flip Z.

Hier in Nederland introduceert Motorola nu de Motorola Razr Blush Gold Edition. Een Android 10 smartphone met een 6,2 inch opvouwbaar display. Bovenop het toestel zit een tweede G-OLED display van 2,7 inch voor de belangrijkste notificaties.

Motorola Razr Blush Gold Edition

Net als Samsung, kiest ook Motorola er voor om op de componenten iets te besparen, om zo een betaalbare smartphone neer te zetten. Zo kiest Motorola voor de Qualcomm Snapdragon 710 die we vooral kennen uit het middensegment. Qua snelheid is daar ook echt niets mis mee. Met 6GB werkgeheugen heeft deze chipset ademruimte genoeg om goed te kunnen presteren.

Beschikbaarheid

De Motorola Razr Blush Gold Edition is vanaf vandaag te koop, maar alleen bij Belsimpel.

Motorola Razr kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Motorola Razr kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com