Gratis: Nintendo Jump Rope Challenge

kopen


→ Check de laagste prijs bij Nintendo eShop

Nintendo introduceerde deze week een gratis game voor de Nintendo Switch. Met Jump Rope Challenge hoopt Nintendo nog meer gamers van de bank te trekken met één simpele vraag. Kun jij 100 keer per dag springen?

In deze game gebruik je de Joy-Con controllers van de Switch als een digitaal springtouw. Op het display van de Switch, of de TV, springt een konijn het je mee. Op basis van jouw sprongen, verdien je punten, maar ook hoe je springt is belangrijk. Als je de Joy-Con precies goed meebeweegt, krijg je namelijk meer punten.

Nintendo Jump Rope Challenge is tot eind September 2020 gratis te downloaden van de eShop.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Nintendo eShop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events