Opnieuw zet Microsoft twee gratis games voor je klaar. Vandaag de wat obscure game Coffee Talk voor de Xbox One. Daarnaast de, wat ons betreft dikke aanrader, Sine Mora voor de Xbox 360 (ook speelbaar op de One).

Coffee Talk (te downloaden van 16 juni tot 15 juli op Xbox One)

In Coffee Talk ben je de eigenaar van een koffietentje en bedien je allerlei klanten die elk hun eigen verhaal hebben. Laat je meeslepen door al hun beslommeringen in deze heerlijk ontspannen game, waarin je voortgang wordt gebaseerd op de verschillende dranken die je serveert. Geniet van de interessante verhaallijn van deze simulatiegame vol interactie waarin alles draait om de levens van je klanten.

SINE MORA (te downloaden van 16 tot 30 juni op Xbox One en Xbox 360)

In SINE MORA is tijd van cruciaal belang. In deze old-school shooter hoef je niet op een traditionele gezondheidsbalk te letten, maar draait alles om massale vernietiging en manipulatie van tijd. Ga de uitdaging aan in de speltypen Story en Arcade en test je vaardigheden in de prachtig ontworpen levels van deze buitengewone shoot-em-up-game.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.