Vorig jaar wierpen we in Londen al een eerste blik op de Arlo videodeurbel. Nu, zo’n half jaar verder, is het product af. Opvallend aan deze camera is dat het een 1:1 beeld genereert. Personen zijn immers vooral lang in plaats van breed.

Door gebruik te maken van een 1:1 opnamen, brengt Arlo 25% meer van jouw bezoekers in beeld, al is die vergelijking gemaakt ten opzichte van een 16:9 beeldsensor op dezelfde lens. Dus niet zo zeer in vergelijking tot andere merken. De lens die Arlo gebruikt heeft een zeer grote kijkhoek van 180-graden. Wanneer iemand aanbelt, start de camera meteen een HD stream naar jouw smartphone.

Arlo Video Deurbel pakket

Is er wat loos, dan bevat de videodeurbel een eigen sirene. Die wordt ook geactiveerd als iemand probeert de deurbel te verwijderen. Ook een stroomonderbreking wordt opgemerkt en direct doorgegeven aan de gebruiker van de app.

Koppel je de deurbel aan een Arlo Smart abonnement, dan wordt er gebruik gemaakt van AI om te herkennen die er richting jouw deur loopt. Is het een dier, is het een pakketbezorger, rijdt er een auto langs. De beelden worden standaard 30 dagen bewaard in de Arlo cloud.

Beschikbaarheid

De Arlo Video Deurbel gaat €199 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.