Waarschuwingen voor flitsers verboden in Duitsland

Belangrijke tip voor iedereen die misschien toch nog bij onze oosterburen op vakantie gaat deze zomer. Daar is het nu bij wet verboden om te waarschuwen voor flitsers langs de weg.

TomTom benadrukt deze waarschuwing vanmorgen richting haar gebruikers. Daarbij geeft het bedrijf aan dat haar navigatiesystemen niet automatisch flitsers uitschakelen wanneer je Duitsland binnenrijdt. Je moet zelf, handmatig, flitsers uitzetten voor je de grens met Duitsers passeert.

Duitsland is niet het enige land waar meldingen over flitsers langs de weg verboden zijn. Wanneer je met een navigatiesysteem door Europa reist, is het handig op de hoogte te zijn van wat wel en niet mag in de landen die je bezoekt.

Overigens ging deze wet al op 27 april in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram