Ring introduceert de nieuwe Ring Video Doorbell voor 99 Euro

Ring is ongekend snel populair geworden. Wie nog twijfelt kan nu de nieuwe generatie voor een vriendelijke prijs aan de voordeur schroeven.

Met 1080p HD-video (vanaf 720p), verbeterd nachtzicht en bijgewerkte bewegingszones, tilt deze tweede generatie Ring Video Doorbell de huisbeveiliging naar een hoger niveau – en dat allemaal voor een betaalbare prijs van € 99.

Het is zes jaar geleden dat Ring voor het eerst zijn originele Ring Video Doorbell lanceerde, en hoewel Ring er trots op is nu verschillende slimme beveiligingsapparaten van Floodlight Cam tot Indoor Cam aan te bieden, blijft het bedrijf ook zijn Video Doorbells innoveren om de beveiligingsfuncties en voordelen verder te verbeteren die klanten van hen gewend zijn. Van verbeterde geluidskwaliteit en helderder nachtzicht tot de nieuwe Modes-functie, de geheel nieuwe Ring Video Doorbell zit boordevol technische upgrades en blijft Ring's meest betaalbare Video Doorbell. Klik hier om meer te lezen over hoe Ring zijn Video Doorbells blijft innoveren.

De nieuwe functies:

  • Werkt op batterijen (ingebouwd en oplaadbaar) of bedraad
  • Tot 1080p HD-video met nachtzicht
  • Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
  • Nieuwe Privacy Zones waarmee gebruikers delen van het gezichtsveld van hun camera kunnen uitsluiten van video-opnames
  • Drie vooraf ingestelde Modes (Home, Away, Disarmed) waarmee gebruikers kunnen aanpassen wanneer de Ring Video Doorbell beweging detecteert en begint met opnemen
  • Nieuwe verstelbare bewegingszones en een nieuwe nabije zone voor nauwkeurigere bewegingsdetectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Ring introduceert de nieuwe Ring Video Doorbell voor 99 Euro”

  1. Geweldige innovatie! Dankzij deze innovaties kunnen wij ver van huis zaken doen of op vakantie gaan zonder zorgen. Ook als je in huis bent kan je zien wie buiten de deur staat.

Zeeman Albert
Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan? Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica. Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram