Ring introduceert de nieuwe Ring Video Doorbell voor 99 Euro

Ring is ongekend snel populair geworden. Wie nog twijfelt kan nu de nieuwe generatie voor een vriendelijke prijs aan de voordeur schroeven.

Met 1080p HD-video (vanaf 720p), verbeterd nachtzicht en bijgewerkte bewegingszones, tilt deze tweede generatie Ring Video Doorbell de huisbeveiliging naar een hoger niveau – en dat allemaal voor een betaalbare prijs van € 99.

Het is zes jaar geleden dat Ring voor het eerst zijn originele Ring Video Doorbell lanceerde, en hoewel Ring er trots op is nu verschillende slimme beveiligingsapparaten van Floodlight Cam tot Indoor Cam aan te bieden, blijft het bedrijf ook zijn Video Doorbells innoveren om de beveiligingsfuncties en voordelen verder te verbeteren die klanten van hen gewend zijn. Van verbeterde geluidskwaliteit en helderder nachtzicht tot de nieuwe Modes-functie, de geheel nieuwe Ring Video Doorbell zit boordevol technische upgrades en blijft Ring’s meest betaalbare Video Doorbell. Klik hier om meer te lezen over hoe Ring zijn Video Doorbells blijft innoveren.

De nieuwe functies:

  • Werkt op batterijen (ingebouwd en oplaadbaar) of bedraad
  • Tot 1080p HD-video met nachtzicht
  • Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
  • Nieuwe Privacy Zones waarmee gebruikers delen van het gezichtsveld van hun camera kunnen uitsluiten van video-opnames
  • Drie vooraf ingestelde Modes (Home, Away, Disarmed) waarmee gebruikers kunnen aanpassen wanneer de Ring Video Doorbell beweging detecteert en begint met opnemen
  • Nieuwe verstelbare bewegingszones en een nieuwe nabije zone voor nauwkeurigere bewegingsdetectie

Eén reactie

  1. Geweldige innovatie! Dankzij deze innovaties kunnen wij ver van huis zaken doen of op vakantie gaan zonder zorgen. Ook als je in huis bent kan je zien wie buiten de deur staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events