Review: Spionnengeheimen is James Bond voor kids (Blu-Ray)

Spionnengeheimen kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Vam de makers van Ice Age komt een spionnenverhaal voor kids. Spionnengeheimen (Spies in Disguise in het Engels) heeft echt het doel om James Bond te benaderen. Dit steekt de studio ook echt niet onder stoelen of banken. Dit benoemen ze meerdere malen.

Ook tof is dat ze veel artiesten hebben gevraagd voor deze film. Zo is de hoofdrol weggelegd voor Will Smith, die geheim agent Lance Sterling speelt, maar ook DJ Kahled heeft een duidelijke rol, net als Mark Ronson. De tweede rol is weggelegd voor Tom Holland, die we kennen als Spider Man. Hij speelt de rol van wetenschapper Walter Beckett.

Waar Lance Sterling een echte killer is, zoekt Walter non-stop naar niet-dodelijke wapens om de geheim agent te ondersteunen. Wanneer Lance erin wordt geluisd, is Walter de enige op wij hij terug kan vallen. Wanneer Walter hem per ongeluk in een duif verandert, wordt het spannende avontuur ook erg humoristisch.

Top is dat de schrijvers achter de film, meer dan ooit, aandacht hebben voor volwassenen die meekijken. Niet alleen door een deal te maken met Audi, want de film is voor een belangrijk deel reclame voor de Audi e-tron, maar bevat heel veel volwassen grappen, die met de nodige subtiliteit op ouders worden afgevuurd. En dat de kids het niet snappen wanneer wij aan het gniffelen zijn, is dat ook gewoon genieten.

Extra’s

Wij ontvingen van Sony Pictures de Blu-Ray uitgave van Spionnengeheimen. De film is met een DTS-HD audiotrack op de schijf gezet. Willen kids helemaal los gaan, dan is de film ook echt in spionnenmodus te kijken. De makers van de film onthullen dan veel verborgen zaken. Helaas is deze modus niet nagesynchroniseerd, waardoor dit onbereikbaar is voor jonge kijkers. Ook leuk zijn de videoclips van Mark Ronson.

Spionnengeheimen

Conclusie: Spionnengeheimen op Blu-Ray

Jaarlijks komen heel wat kinderfilms uit. De manier waarop de schrijvers achter deze film met ouders spelen, is voor mij ongekend. Van alle kinderfilms dit eerste half jaar van 2020 is dit absoluut dé aanrader.

Spionnengeheimen kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Erg grappig
  • Ook voor volwassenen
  • Erg sterke cast in NL en EN
  • Veel referenties naar andere films

THE BAD

  • Niet alle extra's zijn te begrijpen voor kids die geen Engels spreken
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram