Dat aan de prijzen van kleine merken soms geen touw vast te knopen valt, zien we ook bij het Poolse Dream Machines. Een Belgische webshop biedt de DM2 Supreme gaming muis voor nog geen 3 tientjes aan. De kwaliteit is bizar goed.

Unboxing

Dream Machines levert de DM2 Supreme zoals we van het merk verwachten, met documentatie en extra glide pads. De plug op de muiskabel is keurig afgedopt. Dit is meer dan wat we van A merken gewend zijn. Ze doen dus echt hun best voor hun gebruikers.

Design

De Dream Machines DM2 Supreme is een echte gaming muis gemaakt voor rechtshandigen. Hij is gemaakt voor de middelgrote tot grote hand. Zowel de duim als de pink rusten met gemak op de muis, waardoor jouw hand nauwelijks te tafel zal raken. Dat is weer positief voor de wendbaarheid van de muis. Er zitten twee gekleurde LED’s in de muis. Aan de achterkant voor het DM logo en middenin voor het scrollwiel en de DPI switches. Let erop dat de glide pads onder de muis zijn voorzien van een beschermende folie. Die moet je even verwijderen voor gebruik.

De muis weegt 94 gram, wat gemiddeld is voor het formaat. De kabel is 1.8 meter lang en voorzien van een stoffen mantel. De USB plug is voorzien van een gouden coating voor een goede verbinding.

Optische sensor

Dream Machines heeft voor de fijne PixArt 3389 optische sensor gekozen. Deze heeft een bereik van maximaal 16.00 DPI. Met de dubbele DPI switch bovenop de muis, kun je snel tussen DPI settings schakelen. Je krijgt de keuze tussen 400, 800, 1.600, 2.400 4.800 en 16.00 DPI.

De Lift-off detection in de muis staat aan. De gevoeligheid hiervan ligt op 1,8mm. De polling rate ligt op 1.000Hz.

Dream Machines DM2 Supreme Muis

Switches

Dream Machines heeft opnieuw voor Huwano switches gekozen. Welke het zijn is niet bekend, maar op basis van het gevoel en geluid gokken we op de blauwe. Die zijn gerate op een levensduur van 20 miljoen kliks. Dat is langer dan de meeste muizen gebruikt worden. Ga je toch over de 20 miljoen heen, zijn ze gemakkelijk te vervangen. Hier komen ook de extra glide pads van pas. De schroefopeningen zitten namelijk onder de pads weggewerkt. Dus die kun je dan meteen vervangen.

Conclusie: Dream Machines DM2 Supreme

Voor die paar tientjes die de Dream Machines DM2 Supreme kost, koop je een waanzinnig goede gaming muis. Hoewel de muis gericht is op gamers met een klein budget, zal deze jarenlang meegaan. Deze kan de strijd met de goedkopere modellen van de grote A merken echt prima aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.