Gratis: GTA V Premium Edition voor PC

Ze waren een aantal dagen overbelast, maar inmiddels kan het weer, de game GTA V Premium edition gratis downloaden inclusief een stevige cash bonus voor GTA Online.

Epic Games geeft, net als anderen, regelmatig gratis games weg. Deze week is het de beurt aan Rockstar’s hit GTA V met GTA Online. De bundel schuift normaal voor een kleine dertig dollar over de toonbank, maar is nu even helemaal gratis.

Naast de game GTA V, krijg je $1.000.000 aan bonus cash in de game. Dit is onderdeel van het Criminal Enterprise Start Pack dat je binnen 10 dagen na jouw eerste sessie op GTA Online ontvangt.

Epic Games zette de game op 15 mei gratis online, maar tot en met gisteren had Epic problemen met het aantal nieuwe spelers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram