Het gros van de grote smartphonemerken heeft inmiddels een 120Hz vlaggenschip toestel in de schappen liggen. Zo ook OnePlus. In samenwerking met Epic heeft het merk nu een eigen variant van Fortnite die native op 90Hz draait.

Fortnite blijft één van de meest populaire games op Android. Of in ieder geval één van de populairste shooters. Samen met Epic is de Unreal Engine, de grafische code onder de game, aangepast om op 90Hz te kunnen draaien. De standaard OnePlus 8 is voorzien van een 90Hz display in plaats van 120Hz en zal dus op zijn maximale kunnen presteren wanneer Fortnite draait.

Fortnite op de OnePlus 8 Pro

Ook voor OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T Pro kunnen de nieuwe Fortnite apk van OnePlus draaien, maar dan op 60Hz.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.