Fortnite in 90Hz op OnePlus 8 Series smartphones

OnePlus 8 Fortnite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Het gros van de grote smartphonemerken heeft inmiddels een 120Hz vlaggenschip toestel in de schappen liggen. Zo ook OnePlus. In samenwerking met Epic heeft het merk nu een eigen variant van Fortnite die native op 90Hz draait.

Fortnite blijft één van de meest populaire games op Android. Of in ieder geval één van de populairste shooters. Samen met Epic is de Unreal Engine, de grafische code onder de game, aangepast om op 90Hz te kunnen draaien. De standaard OnePlus 8 is voorzien van een 90Hz display in plaats van 120Hz en zal dus op zijn maximale kunnen presteren wanneer Fortnite draait.

Fortnite op de OnePlus 8 Pro

Ook voor OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T Pro kunnen de nieuwe Fortnite apk van OnePlus draaien, maar dan op 60Hz.

OnePlus 8 Fortnite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram