Bang & Olufssen Beovision Harmony
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bang & Olufssen krijgt primeur met 88 inch LG 8K OLED display

Bang & Olufssen en LG werken al enkele jaren samen aan designer TV’s. Dit als keuze boven LG’s eigen signature lijn. Opvallend is dat B&O nu een wel heel interessante primeur krijgt. Het is namelijk de Beovision Harmony TV die een 88 inch 8K display krijgt.

Bang & Olufssen Beovision Harmony Lijn

De beeldplaat van de Bang & Olufssen Beovision Harmony TV is het grootste 8K OLED display dat LG ooit heeft geproduceerd. Deze TV serie werd afgelopen jaar al gepresenteerd tijdens de Milaan Design Week. Onder de TV hangen namelijk grote speakers met een eikenhouten of aluminium front. Wanneer de TV niet in gebruik is, draaien deze deels voor het zwarte display. In combinatie met andere Beolabs speakers kan een 7.1 surround set ervaring worden neergezet. De TV’s draaien op LG’s webOS platform.

Beschikbaarheid

De Bang & Olufssen Beovision Harmony gaat €46,500 kosten en ligt eind juni in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.