Nu we met de Corona periode veel thuis zitten, zijn gratis games natuurlijk meer dan welkom. Vandaag staan er twee nieuwe, gratis titels klaar voor Xbox Live Gold gebruikers.

Project Cars 2 (Te downloaden van 1 tot 30 april op Xbox One)

Ervaar authentieke race-actie in Project Cars 2. Kies uit meer dan 180 fantastische auto’s en scheur over allerlei uitdagende racebanen. Laat zien wat je kunt op het ijs, op zandwegen, in de modder en nog veel meer. Kies uit verschillende speltypen in een race-ervaring met dynamische weersomstandigheden, 140 verrassende parcours en auto’s met realistisch rijgedrag. Laat je racecarrière beginnen.

Fable Anniversary (Te downloaden van 1 tot 15 april op Xbox One en Xbox 360)

Fable Anniversary is een geremasterde HD-versie van de populaire Xbox-game. De baanbrekende game, waarin elke beslissing gevolgen heeft voor het verloop van verhaal, komt opnieuw tot leven met verbeterde textures, modellen en belichting. Dit is de definitieve Fable-ervaring voor zowel de trouwe fans als nieuwe spelers.

Van de vorige maand, is deze titel nog te downloaden;

Shantae: Half-Genie Hero (Te downloaden tussen 16 maart en 15 april op Xbox One)

Sequin Land wordt overspoeld door een misdaadgolf en alleen de held van Shantae: Half-Genie Hero kan dit mysterie oplossen! In deze prachtig vormgegeven 2D-platformer kun je monsters uitschakelen met het verwoestende zwiepende haar van Shantae en krachtige andere vormen aannemen met een buikdans. Versla de meestercriminelen achter elke misdaad en neem het op tegen haar ultieme aartsvijand, de onverschrokken piraat Risky Boots!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.