We hopen dat het goed gaat met jullie, onze lezers. Om te voorkomen dat de verveling echt hard toeslaat, zijn er vandaag weer gratis games voor Xbox Live Gold gebruikers.

Knights of Pen and Paper Bundle (Te downloaden van 16 april tot 15 mei op Xbox One)

Verzamel je vrienden voor een spannende turned-based RPG in retrostijl met de Knights of Pen and Paper-bundel. In deze bundel van de bekroonde game en de bijbehorende sequel betreed je een wereld vol ridderlijkheid, klassenstrijd en vage culturele verwijzingen. Het spel is natuurlijk pas compleet als je ook luidkeels klaagt en protest aantekent bij de Game Master. Dit hilarische rollenspel weet elke keer weer te verrassen!

Toybox Turbos (Te downloaden van 16 tot 30 april op Xbox One en Xbox 360)

Verzamel 35 voertuigen, pas ze aan en race ermee over 18 knotsgekke circuits in Toybox Turbos. De klassieke micro-racer komt opnieuw tot leven. Wees je tegenstanders te slim af met bizarre powerups, zoals gigantische hamers, machinegeweren en mijnen. Deze game is perfect voor gezellige game-avonden met het hele gezin en is altijd weer verrassend dankzij zes verschillende speltypen.

Van de vorige periode, zijn deze titels nog te downloaden;

Project Cars 2 (Te downloaden van 1 tot 30 april op Xbox One)

Ervaar authentieke race-actie in Project Cars 2. Kies uit meer dan 180 fantastische auto’s en scheur over allerlei uitdagende racebanen. Laat zien wat je kunt op het ijs, op zandwegen, in de modder en nog veel meer. Kies uit verschillende speltypen in een race-ervaring met dynamische weersomstandigheden, 140 verrassende parcours en auto’s met realistisch rijgedrag. Laat je racecarrière beginnen.

Fable Anniversary (Te downloaden van 1 tot 15 april op Xbox One en Xbox 360)

Fable Anniversary is een geremasterde HD-versie van de populaire Xbox-game. De baanbrekende game, waarin elke beslissing gevolgen heeft voor het verloop van verhaal, komt opnieuw tot leven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.