Gamescom gaat (in ieder geval) online

Waar de E3 de meest invloedrijke gamebeurs van Amerika is, is Gamescom in Keulen dat voor Europa. Bovendien vindt deze beurs in de zomer plaats waardoor we een goed beeld krijgen van de games van het najaar. Maar ook de Gamescom wordt geconfronteerd met het Corona virus.

Gaat de Gamescom door?

Het is twijfelachtig of de Gamescom in Keulen dit jaar zal plaatsvinden. De organisatie heeft laten weten dit half mei uiterlijk te laten weten. De organisatie heeft ook laten weten dat iedereen die dan al een kaart heeft gekocht, zijn of haar geld terugkrijgt. Ook exposanten die al een stand hebben geboekt, krijgen het geld terug.

In ieder geval online

Ook laat het team achter de beurs weten nu al in te zetten op meer online activiteiten. Als de beurs niet in Keulen plaats kan vinden, wil de organisatie in ieder geval online een enorm event neerzetten. Zo wordt er meer gedaan met Opening Night Live dat al online te vinden was.

Voor consumenten zou de beurs plaatsvinden van 25 tot en met 29 augustus. Vlak voor een ander groot tech evenement, de IFA in Berlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events