DJI Mavic Air 2 Review - Als eerst getest!

DJI Mavic Air 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Gadgetgear mocht een kleine week voor de release vliegen met de nieuwe DJI Mavic Air 2. Hier onze eerste indruk.

De drone is afgewerkt zoals we van DJI verwachten. Tot in de kleinste details is de hardware van top kwaliteit. De drone kwam niet in een retaildoos en de software was nog in de afrondende fase. Toch is de eerste indruk erg goed.

Vliegen met de DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2 Gimball CameraDe controller heeft een nieuw ontwerp. Hierdoor zit de telefoon boven de knoppen. Een perfecte plaats. Waarom is men daar niet eerder op gekomen? De kabeltjes zitten netjes weggewerkt. In de doos zitten een USB-X, Micro-USB en Lightning kabel. Zo kan je dus elke smartphone aansluiten. De directe bekabeld aansluiting zorgt dat de responsiviteit van de app op de drone hoog is. Alles voelt direct aan. De app is tijdens de eerste vluchten haast dagelijks ge-update. Het is duidelijk dat DJI er vol bovenop zit om bugjes er uit te halen. Tijdens het vliegen met de DJI Mavic Air 2, hebben wij niets van bugs ervaren. Wel mag de Tripod modus iets strakker afgesteld worden. Nu vliegt de drone nog snel in Tripod modus. Je wilt juist dat alles dan heel smooth reageert. Dat zal bij een volgende update geregeld zijn, aldus onze contactpersoon bij DJI.

Vertrouwen

DJI Mavic Air 2 ControllerHet bereik van de DJI Mavic Air 2 is enorm verbeterd. Natuurlijk vliegen wij altijd met de drone in het zicht, maar je kan erg ver vliegen zonder enige hapering in de besturing of video overdracht. Dit is echt revolutionair. Dit hebben we niet eerder bij een andere drone zo goed ervaren. De accu is ook erg goed. Met de Spark zijn we gewend snel omhoog te gaan, wat beelden te schieten en weer te landen. Met de dikke 35 minuten vliegtijd van de DJI Mavic Air 2 lijkt het alsof we tijd overhouden. Ook het terugkeren naar de vertrek positie gaat veel rustiger en gecontroleerder dan met eerdere software. Dit alles geeft een enorm vertrouwen in de drone. Het object detecteringssyteem grijpt ook steeds op tijd in. Daardoor is het nu echt mogelijk om wat creatiever te worden. Bijvoorbeeld vlak boven water vliegen of tussen bomen door. Met eerdere versies voelde dit minder veilig. Natuurlijk moet je goed blijven opletten en boven je kunnen gaan vliegen.

Conclusie DJI Mavic Air 2

Wij hebben niet alle intelligente functies kunnen proberen, maar zijn enorm onder de indruk van deze drone. De vliegtijd en de solide verbinding zijn een enorme aanwinst. De Air 2 blijft klein in opgevouwen status. De sensoren en software helpen om creatieve bewegingen te maken en zo als dronepiloot te groeien.

DJI Mavic Air 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Compact
  • Vliegtijd
  • Goede verbinding
  • Vliegveiligheid
  • 8K beeld
  • Rijke functionaliteit
  • Controller ontwerp
  • Vliegtijd

THE BAD

  • Regelgeving
Zeeman Albert
Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan? Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica. Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram