Dit zijn de VanMoof S3 en VanMoof X3

In een buitengewoon strak geregisseerde presentatie, stelde VanMoof vandaag haar nieuwste elektrische fietsen voor en… een nieuw prijspunt. De nieuwe generatie fietsen kost kaal namelijk minder dan €2000.

Motorisch

De VanMoof S3 en X3 krijgen een nieuwe motor mee met Turbo Boost. Daarmee is het gemakkelijker om vlot te versnellen in het fietsverkeer. Bovendien is de nieuwe motor veel sterker (4X) dan de vorige generatie die werd gebruikt. Ook is gewerkt aan een nieuwe, traploze versnelling. Met de nieuwe E-shifter moet het schakelen daarmee een stuk comfortabeler worden. Om je ook weer tot stilstand te krijgen, is de fiets voorzien van een hydraulische rem.

VanMoof S3 en VanMoof X3

Kick lock

Het op slot zetten van de fiets is ook iets waar het merk comfort levert. Met het zogenaamde kick lock, zet je het je voet de fiets in één keer op slot. Unlocken gaat via Bleutooth. Ook is de fiets dan meteen van alarm voorzien. Met de app kun je trouwens ook het geluid van de fietsbel aanpassen.

Pre-order

VanMoof opende eerder al een pre-order op de twee nieuwe series fietsen. Daar werden in aanloop naar de presentatie al 3.000 orders geregistreerd. Op dat moment was nog niets bekend over de nieuwe fietsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram