CoolBlue opent haar affiliate kanalen weer

Enkele weken geleden deden ze bij CoolBlue iets bijzonders. Met de komst van Corona werden vrijwel alle marketingactiviteiten stilgelegd. Waaronder het affiliate programma. Dit om ‘de grote schuren’ niet leeg te laten lopen, zoals ze dit zelf destijds zeiden.

Maar dat was niet alles. Ook prijzen van producten gingen omhoog op te voorkomen dat thuiszittend Nederland CoolBlue helemaal leeg zou shoppen. Zo kostte een iPhone bij CoolBlue meer dan bij Apple zelf. Nu, enkele weken later, draait CoolBlue 360-graden. Tenminste, op het gebied van affiliate marketing.

Ook bij ons zal je dus weer snel CoolBlue knoppen tegenkomen bij de reviews. Net als bij anderen.

Affiliate marketing

Bij affiliate marketing, krijgen affiliates, websites in dit geval, geld voor het doorsturen van kopers. Jij koopt jouw product tegen de reguliere prijs en een klein percentage gaat naar de website die jouw verwees. Dit heeft geen nadelige effecten op jou als koper, maar de verwijzer wordt er wel heel vrolijk van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events