Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de Cal of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered met 4 sterren.

The Good
  • Explosief en indrukwekkend
  • Prachtige remaster
  • Must see als je MW speelt
The Bad
  • Korte campaign (4 uur)


We duiken terug in de tijd; het jaar 2009. Dat klinkt wellicht als gisteren, maar lieve dames en heren dat is alweer 11 jaar geleden. Activision komt licht onverwacht, toch nog met de remaster van de geweldige single player uit de Modern Warfare 2.

Call Of Duty Modern Warfare 2: Voor mij de beste shooter ooit! Al komt MW2019 wel erg dichtbij. De Multiplayer van MW2 heb ik helemaal grijs gedraaid, meerdere keren opnieuw begonnen en tot diep in de avonduren gespeeld met vrienden. Een heerlijke tijd! De Campaign was geweldig, wat kort wellicht maar explosief! Deze explosieve campaign is nu remasterd naar 4K native en brengt je terug naar klassieke missies zoals Clifhanger, The Gulag en Whiskey Hotel.

Soap, Price, Ghost en de rest van Task Force 141. Man, wat brengt het herinneringen terug! Een game van 11 jaar geleden speelde nog nooit zo goed als nu. Missies door de sneeuw, undercover als Rus en de veelbesproken missie waarbij je zelf de keuze kunt maken om omstanders mee te nemen in je kogelvuur.

Zelfs nu, 11 jaar later, speelt de game heerlijk. Natuurlijk vallen wat zaakjes wel op. De graphics zijn iets uit die tijd, je volgt je team meer dan je zelf de leiding neemt, maar toch. Modern Warfare 2 laat je (bijna) geen moment met rust. Wat een spanning en actie.

Voor iedereen die de campaign van MW2 nog nooit heeft gespeeld en nu wel geniet van de nieuwe Modern Warfare en Warzone is het echt een aanrader. Je beleefd een continue spanning, schiet met de heerlijkste wapens en krijgt meer achtergrond over karakters waarmee je nu wellicht al speelt in Warzone en de MW multiplayer.

Als je de Remastered versie van MW2 Campaign koopt krijg je ook nog een online extraatje; UDT Classic Ghost Bundle die je kunt gebruiken in Call of Duty: Modern Warfare and Call of Duty: Warzone. Call Of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is nu verkijgbaar voor Playstation en per 30 april beschikbaar op de Xbox en PC.

Lock and Load je Scar-H en geniet van deze toffe remaster! Stay frosty!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.