Review: Ready or Not (Blu-Ray)

Blu-Ray Ready or Not

In het huwelijk stappen met de zoon van de eigenaar van een miljardenbedrijf. Niet zomaar een bedrijf, maar een bedrijf dat groots geworden is met bordspellen. En één waar ze een pact met de duivel hebben gesloten.

Het verhaal van Ready or Not

Het huwelijk zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. Daar lijkt de familie van Grace en Daniel de portemonnee aardig voor leeg te hebben getrokken. Een groots feest voor het familiehuis is het plan. Maar Grace merkt al snel dat haar nieuwe familie vol rare figuren zit.

Terwijl de kersverse bruid Grace zin heeft in haar huwelijksnacht, wordt haar voorpret al snel de kop ingedrukt. Haar man legt haar uit dat ze eerst een spel willen spelen. Dit spel blijkt al snel fataal te worden, maar voor wie? Grace gaat op de meest gruwelijke wijze verstoppertje spelen. De hoeveelheid gore is echt prima, maar het is vooral de subtiele humor in de bizarre gebeurtenissen die al snel de hoofdrol neemt.

Het verhaal achter de Ready or Not is behoorlijk creatief in elkaar gestoken, al lijkt het erg simpel. Daarnaast geven de karakters echt een lekker sfeertje bij de film. Ze zijn goed uitgewerkt en de casting is ook echt spot-on.

Extra’s

Fox verwent ons flink, met zeer veel extra’s op de Blu-Ray. Van trailers tot bloopers en een wel heel uitgebreide making of.

Blu-Ray Ready or Not

Conlcusie: Ready or Not op Blu-Ray

Horror en humor gaan doorgaans niet goed samen. Dat wil zeggen, het wordt al snel flauw. Met een goed script en een heel goed uitgekozen cast, is het de mensen achter Ready or Not toch gelukt om een heel vermakelijke film uit te brengen.

Ready or Not kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Best spannend
  • Fijne humor
  • Veel extra's

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ready or Not kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com