Review: Microsoft Surface Arc Muis

Microsoft Surface Arc Muis kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Stiekem zit hij al twee naar in mijn tas. Het is zo’n product dat je vergeet voordat je er erg in hebt. Ik heb het over de Microsoft Surface Arc muis. Een muis die in 2020 nog steeds verbazing oproept wanneer mensen zien hoe ik hem gebruik.

Unboxing

IN het doosje vinden we de Microsoft Surface Arc Muis, twee AAA batterijen en de nodige, onnodige documentatie. Want, het is een bluetooth muis met maar één knop om hem mee in te kunnen stellen.

Microsoft Surface Arc Mouse uit

Design

De Microsoft Surface Arc Muis is, wanneer je hem niet gebruikt, een platte muis. Wanneer je hem plat drukt, gaat hij namelijk uit. Wanneer je hem ombuigt, gaat hij aan. De muis levert net voldoende weerstand om dit een soepele exercitie te maken, maar niet per ongeluk platgedrukt te worden… tenminste… als je geen first person shooter gaat spelen. De stress van gaming kan er natuurlijk voor zorgen dat je hem wel op onverwachte momenten platdrukt.

Wat opvalt, is hoe sterk deze kleine muis is. Hij gaat al twee jaar van tas naar tas. Ja, er zitten krasjes op. Zat, allemaal kleintjes. Maar van een afstand vallen ze echt niet op. De kleur is vrijwel niet veranderd. Ook de glide pads houden het goed.

Microsoft Surface Arc Mouse aan

Touchpad

De muisknoppen zijn één oppervlak met gewone muisswitches eronder. Je hebt dus gewoon een linker- en rechtermuistoets. Maar, het oppervlak is ook touch. Je kunt dus ook gebaren gebruiken zoals pinch to zoom en scrollen / swipen met twee vingers. Enorm handig.

Microsoft Surface Arc Mouse met hand

Bluetooth

Net onder het touch oppervlak zit ook de witte status led van deze muis. Die licht op wanneer deze aan gaat. Wanneer je de knop onderop ingedrukt houdt, gaat deze knipperen. Op dat moment, kun je hem met een nieuw bluetooth apparaat koppelen. En ja, dat mag ook een Mac zijn. Ik gebruik deze muis zowel met mijn Huawei Matebook 13 als met met Apple MacBook Pro 13.

Microsoft Surface Arc Mouse onderkant

Conclusie: Microsoft Surface Arc Muis

Als het gaat om muizen die handig zijn wanneer je veel op pad bent, spant deze muis van Microsoft de kroon. Hij is licht, werkt perfect en neemt nauwelijks plaats in, in jouw bagage. Bizar comfortabel en prettig. Ik ben zo fan geworden van deze muis, dat ik zeker weet dat ik er weer de Microsoft Surface Arc Muis koop, als deze ooit kapot zou gaan.

Microsoft Surface Arc Muis kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Zeer gemakkelijk mee te nemen
  • Trekt altijd de aandacht
  • Prima mee te werken

THE BAD

  • Niet voor gaming (dûh)
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram