RedMagic lanceert 144Hz 5G gaming phone

Het Chinese RedMagic (onderdeel van Nubia), heeft vandaag haar nieuwste gaming smartphone gepresenteerd. Waar Asus, Samsung, Oppo en OnePlus de gamer met 120Hz verwennen, knalt RedMagic daar met 144Hz weer overheen.

De nieuwe RedMagic 5G draait op de Qualcomm Snapdragon 865 chipset, die sterke benchmarks neerzet voor gamers. Net als bij de Oppo Find X2, krijg je 12GB aan werkgeheugen. RedMagic kiest hierbij voor LPDDR5. Je krijgt ook 256GB opslagruimte en hier wordt gekozen voor UFS 3.0 om te zorgen dat games snel kunnen laden.

RedMagic 5G

Om het toestel top te laten presteren, krijg je niet alleen een vloeistofkoeling, maar ook een ventilator in het toestel.

Het merk voorziet de smartphone van een 6.65 inch AMOLED esports display. RedMagic claimt ’s werelds eerste 144Hz display te kunnen plaatsen. Deze wordt aangedreven door de Qualcomm Adreno 650 GPU. De vingerafdrukscanner ligt onder het display.

RedMagic 5G Zwart

Het toestel komt met een 4.500mAh accu en een snelle 55 Watt lader. Je krijgt een triple camera met een 64 megapixel Sony IMX686 main camera. Omgerekend gaat het toestel slechts €525 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events