Opvouwbare Motorola Razr binnenkort in Nederland

Motorola Razr

Wanneer Lenovo de Motorola Razr precies naar Nederland gaat brengen, is nog onbekend. Maar dat hij eraan komt, staat vast. Eerder deze week presenteerde Lenovo het toestel alvast in Nederland.

Wanneer de Lenovo Razr naar Nederland komt, komt hij met een prijskaartje. Zo’n €1.600 en daarmee in lijn met de Samsung Flip Z die je al kunt kopen. Het toestel zal alleen te koop zijn via T-Mobile. De Motorola Razr wordt één van de eerste smartphones in Nederland die geen traditionele SIM meer zal ondersteunen. Het toestel is alleen geschikt voor eSIM en T-Mobile en simYO zijn de enige netwerken in Nederland met ondersteuning hiervoor.

Motorola Razr

De Motorola Razr komt met een opvouwbaar 6,2 inch display. Deze heeft een resolutie van 2.142 x 876 pixels. Buiten zit nog een 2,7 inch display voor status berichten. Ook daarmee liggen de Motorola Razr en Samsung Flip Z in lijn met elkaar.

Waar Samsung de voorsprong zal hebben, is de chipset. Bij de Flip Z krijg je de nieuwste Samsung Exynos chipset die aardig gelijk loopt met de Qualcomm Snapdragon 865 chipset. Lenovo voorziet de Razr met de tragere Qualcomm Snapdragon 710 chipset. Maar dat is voornamelijk op papier. In onze ervaring is de 710 nog steeds bloedsnel.

Hoe goed de ervaring met deze smartphone zal zijn, is iets dat we binnenkort ongetwijfeld gaan ervaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.