Logo GadgetGear.nl
LG AirDrive
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Let op, LG AirDrive stopt over enkele dagen

Wie veel gebruik maakt van LG AirDrive, heeft pech. De handige dienst stopt ermee. Mogelijk wegens te weinig gebruik. Jammer, maar helaas. Je hebt nog maar heeeeeeeel even om de dienst te gebruiken.

Op 1 april, om 00:00 Koreaanse tijd, is het gedaan. Dat is al over iets meer dan een dag. Dan zal LG de stekker uit de dienst trekken. Wil je er nog gebruik van maken om bestanden eraf te halen, moet je heeeeeeel snel zijn. De Android app, de PC app en alle andere zaken gelieerd aan de dienst, werken dan niet meer.

LG belooft persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan de dienst, te verwijderen. Tenzij lokale wet- en regelgeving dit in de weg staat. In dat geval, zal LG de data bewaren zolang die wet- en regelgeving dit verplicht. Netjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.