Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dyson introduceert haar Corrale Stijltang

Dyson heeft deze maand haar derde haarstylingproduct op de markt gebracht. Het gaat om een snoerloze stijltang. Ook hier combineert Dyson weer verschillende technologieën die het in huis heeft.

Zo werkt deze stijltang met flexibele platen om het haar goed te kunnen raken, maar zit er een speciale technologie in om te voorkomen dat de haren te heet worden tijdens de behandeling. Die warmte is nodig om de waterstofverbindingen in het haar te verbreken en te hervormen naarmate ze weer afkoelen. De temperatuur is in te stellen op basis van het haartype van de gebruiker.

Dyson zet haar accutechnologie in om deze stijltang draadloos te maken. Met 70 minuten laden, is de stijltang 30 minuten te gebruiken. Dyson heeft bij de ontwikkeling rekening gehouden met de regelgeving waardoor je deze in je handbagage mee het vliegtuig in mag nemen. De accu’s zijn dan in een flight safe mode in te stellen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.