Dyson introduceert haar Corrale Stijltang

Dyson heeft deze maand haar derde haarstylingproduct op de markt gebracht. Het gaat om een snoerloze stijltang. Ook hier combineert Dyson weer verschillende technologieƫn die het in huis heeft.

Zo werkt deze stijltang met flexibele platen om het haar goed te kunnen raken, maar zit er een speciale technologie in om te voorkomen dat de haren te heet worden tijdens de behandeling. Die warmte is nodig om de waterstofverbindingen in het haar te verbreken en te hervormen naarmate ze weer afkoelen. De temperatuur is in te stellen op basis van het haartype van de gebruiker.

Dyson zet haar accutechnologie in om deze stijltang draadloos te maken. Met 70 minuten laden, is de stijltang 30 minuten te gebruiken. Dyson heeft bij de ontwikkeling rekening gehouden met de regelgeving waardoor je deze in je handbagage mee het vliegtuig in mag nemen. De accu's zijn dan in een flight safe mode in te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Dyson introduceert haar Corrale Stijltang”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram