Apple sluit de winkels voor Corona

Na China, gaan nu ook de Apple Stores in Europa en in Amerika op slot. De sluiting blijft minimaal tot 27 maart van kracht. Ook de winkels in Nederland zullen de deuren sluiten.

Apple neemt deze maatregel om haar werknemers te beschermen tegen mogelijke besmetting. Het bedrijf zal zelfs medewerkers met een flexcontract gewoon blijven betalen. In totaal reserveert Tim Cook $15 miljoen om het personeel te compenseren voor de tijd waarin de stores gesloten zijn.

Hoewel de vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Den Haag gesloten zijn, draait het distributiecentrum van Apple gewoon door. Online bestellingen worden gewoon afgehandeld. Personeel op Apple kantoren wordt gevraagd vanuit huis te werken. Op de kantoren zal meer worden schoongemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.