Sony Xperia L4
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony introduceert de Xperia L4 21:9 smartphone

Na de onverwacht fijne Sony Xperia 5, komt Sony opnieuw met een Android smartphone met een 21:9 lens. Daarmee brengt Sony haar 21:9 cinema display’s nu ook naar het goedkopere segment.

21:9 Wide Display

Sony bleef lang steken in de gewoonte om 16:9 displays in smartphones te plaatsen, waar de concurrentie al lang op 19:9 werkte. Dat is net even wat productiever terwijl Sony de standaard breedbeeld beeldverhouding wel prima vond.

Maar films worden niet in 16:9 geproduceerd, maar in 21:9. Sinds de Xperia 5 lijkt Sony vol voor deze beeldverhouding te gaan. En dat is net even wat fijner voor alle entertainment liefhebbers. Films zien er namelijk echt tof uit op deze bredere displays. Wel is het even wennen wanneer je zo’n lange (of brede) smartphone in de hand hebt. Ook bij 6.2 inch zal hij namelijk extreem slank ogen en aanvoelen.

Niet alleen filmliefhebbers profiteren van het brede display. Ook gamers zullen bij veel games tactisch voordeel halen uit het feit dat ze een veel breder blikveld krijgen.

Sony Xperia L4

Triple Camera

De Sony Xperia L4 is een triple camera toestel. Je krijgt een 13 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel groothoekcamera. Tenslotte ligt er ook nog een 2 megapixel dieptecamera in voor onscherpe achtergronden.

Accuduur

Sony voorziet de Xperia L4 van een 3.500mAh accu en adaptive charging.

Beschikbaarheid Sony Xperia L4

Sony legt de Xperia L4 in de lente van 2020 in de winkel. Er komt een zwarte en blauwe variant.

Xperia L4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.