Na de onverwacht fijne Sony Xperia 5, komt Sony opnieuw met een Android smartphone met een 21:9 lens. Daarmee brengt Sony haar 21:9 cinema display’s nu ook naar het goedkopere segment.

21:9 Wide Display

Sony bleef lang steken in de gewoonte om 16:9 displays in smartphones te plaatsen, waar de concurrentie al lang op 19:9 werkte. Dat is net even wat productiever terwijl Sony de standaard breedbeeld beeldverhouding wel prima vond.

Maar films worden niet in 16:9 geproduceerd, maar in 21:9. Sinds de Xperia 5 lijkt Sony vol voor deze beeldverhouding te gaan. En dat is net even wat fijner voor alle entertainment liefhebbers. Films zien er namelijk echt tof uit op deze bredere displays. Wel is het even wennen wanneer je zo’n lange (of brede) smartphone in de hand hebt. Ook bij 6.2 inch zal hij namelijk extreem slank ogen en aanvoelen.

Niet alleen filmliefhebbers profiteren van het brede display. Ook gamers zullen bij veel games tactisch voordeel halen uit het feit dat ze een veel breder blikveld krijgen.

Sony Xperia L4

Triple Camera

De Sony Xperia L4 is een triple camera toestel. Je krijgt een 13 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel groothoekcamera. Tenslotte ligt er ook nog een 2 megapixel dieptecamera in voor onscherpe achtergronden.

Accuduur

Sony voorziet de Xperia L4 van een 3.500mAh accu en adaptive charging.

Beschikbaarheid Sony Xperia L4

Sony legt de Xperia L4 in de lente van 2020 in de winkel. Er komt een zwarte en blauwe variant.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.