Ze hebben het gedaan. Samsung presenteerde vanavond hun tegenhanger voor de Motorola Razr. Om het extra spannend te maken, ontwikkelden ze ook nog een speciale editie; de Galaxy Z Flip Thom Browne Edition met een enorm hoog wannahave gehalte.

De Clamshell telefoon is terug!

Nu ook Samsung zich achter het concept schuilt, kunnen we het eindelijk roepen. De clamshell telefoon is terug! En anno 2020 eindelijk als smartphone. De clamshell was in de jaren 90 en 00 waanzinnig populair. Samsung en Motorola waren dé merken die echt groots op de opvouwbare smartphone inzette. Maar met de komst van smartphones met grote displays, was het voor de clamshell toch echt game over.

Begin dit jaar presenteerde Lenovo al de nieuwe Motorola Razr. Een smartphone waar vele fans van toen op hadden gewacht. De Razr was gewoon de meest vooruitstrevende smartphone. Zo vooruitstrevend dat Motorola met de Rokr en de Razr het enige merk was met telefoons die Apple iTunes ondersteunden. Over gouwe ouwe gesproken ūüėČ

Samsung Galaxy Z Flip

Dit is de Samsung Galaxy Z Flip

Vanavond werd een nieuwe serie aan het Galaxy universum toegevoegd; de Samsung Galaxy Z Flip. Een smartphone met een opvouwbaar Full HD+ AMOLED display van 6.7 inch. Een toestel die een eigen UX heeft gekregen van Samsung (UX = de grafische schil van Android). Bovendien is er een stijlvolle luxe uitvoering gemaakt met Thom Browne. En ja, alle nieuwe Samsung accessoires zijn in diezelfde Thom Browne uitvoering verkrijgbaar.

Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne Edition met alle accessoires

Deze is gemaakt om te vouwen

De introductie van Samsung’s eerste opvouwbare smartphone verliep zeer problematisch. Het vouwmechanisme zorgde voor extreem veel problemen waardoor toestellen al snel kapot gingen. Voor deze smartphone heeft Samsung haar nieuwe Hideaway Hinge ontwikkeld. Deze is zelfs zo gemaakt dat deze vuil en stof moet verwijderen.

Camera’s

Qua camera’s is deze smartphone iets minder spannend dan de net gelanceerde S20 series. Mogelijk moest Samsung een beetje op de rem trappen om het prijskaartje te halen van dit spectaculaire design. Zo krijg je achterop een twee 12 megapixel camera’s. Daarvan kan de groothoek wel in HDR10+ filmen.  Voor krijg je een 10 megapixel selfie camera.

Samsung Galaxy Z Flip

Prijzen

21 februari ligt de Samsung Galaxy Z Flip in de winkel voor ‚ā¨1.500.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.